Leukste zwemvereniging in de omgeving van Zaltbommel. Zin in een proeftraining, neem contact op!

NIEUWS

December 2023

De kogel is door de kerk!

De kogel is door de kerk, er is een nieuwe deal met een nieuwe sponsor. Dat kan Patrick Hut hoofdtrainer van Wahoo Swimming melden vanuit heel warm Bangkok in Zuid oost azie, waar hij deze week is voor diverse afspraken waaronder de afspraak met de nieuwe sponsor.

Lees meer »

Tess Schouten Brons op EK KB 2023

Tes Schouten heeft woensdag bij de EK kortebaanzwemmen in het Roemeense Otopeni brons veroverd op de 100 meter schoolslag. Het was de eerste Nederlandse medaille op het toernooi. Ook de Nederlandse estafettemannen pakten brons.

Lees meer »
November 2023

Sluiting Zwembad De Kreek

KERKDRIEL – Zwembad De Kreek in Kerkdriel is sinds afgelopen vrijdag gesloten. De technische staat van het zwembad bleek tijdens de laatste inspectie zo hard achteruitgegaan dat sluiting volgens de gemeente Maasdriel en Optiport de enige optie was.

Lees meer »

Wedstrijden Ede en Zwolle

Wahoo Swimming gaat dit weekend het land in met op zaterdag een wedstrijd in Ede en zondag een wedstrijd in Zwolle we hebben er veel zin in en wensen onze zwemmers 🏊‍♀️ heel veel succes en plezier met elkaar.

Lees meer »

Kerst Dinner 20-December 2023

De Wahoo zwemmers gaan enorm snel en zo gaat ook het jaar. In de winkels zien we al pepernoten en allerlei andere lekkere andere zaken voor het sinterklaasfeest. En hier en daar zien we de eerste 🎅 🎄 kerst spullen ook al in de etalage liggen. Wij als Wahoo Swimming denken al aan een gezellige avond met elkaar met veel lekkers op tafel. Daarom nodigen we onze zwemmers via deze weg uit om samen terug te kijken op het seizoen tot nog toe & kijken we vooruit naar volgend jaar onder het genot van  lekker eten en drinken met elkaar. Ben jij er gezellig bij meld je dan even aan via een mail aan ons bestuur of geef het tijdens de training deze week even door aan de trainers.

Lees meer »

Wedstrijd 19 November Zwolle

Wahoo Swimming uit Zaltbommel  is op 19 November met een aantal van hun wedstrijd zwemmers in Zwolle tijdens een limiet wedstrijd georganiseerd door ZV 44. Wij als trainers en de zwemmers zelf hebben er heel veel zin in. Go go Wahoo Zwemmers.

Lees meer »
Oktober 2023

Wedstrijd WTC Puur Tamminga Veenendaal

Dit weekend zijn we met een aantal van onze zwemmers aanwezig bij de WTC Puur Tamming wedstrijd in Veenendaal. Ze hebben de laatste weken hard getraind en we zijn benieuwd wat we hebben bereikt tot nog toe. Het is nog vroeg in het seizoen en er komen nog heel veel mooie wedstrijden op ons pad. 

Lees meer »

Trainings week Oostenrijk

Samenvatting van de zwemtraining week in het prachtige Oostenrijk. Het was een onvergetelijke ervaring waarin we onze zwemvaardigheden konden verbeteren, teamgeest opbouwen en genieten van de adembenemende natuur en schoonheid van dit land. 

Lees meer »
September 2023