Tijd Voor Goed Nieuws

Gepubliceerd op 21 maart 2024 om 14:05

Wahoo Swimming Gaat Kan Weer Groeien.

Beste Wahoo Swimming vrienden

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort weer volop kunnen beginnen met onze zwemactiviteiten! Na het teleurstellende nieuws over de sluiting van ons bad in Kerkdriel in november 2023, hebben we met veel vastberadenheid gewerkt aan het vinden van een nieuw thuis voor ons zwemteam.

En nu, met grote vreugde, kunnen we mededelen dat we vanaf mei dit jaar weer volop kunnen trainen en zwemmen in het prachtige 6-banen zwembad van Andel. Dit betekent dat we terug kunnen keren naar waar we thuishoren: in het water, samen met onze zwemmers en gepassioneerde trainers.

We begrijpen dat een aantal van jullie geduldig hebben gewacht op deze heropening. Daarom zullen we de komende periode contact opnemen met de leden die op de wachtlijst staan. We willen ervoor zorgen dat iedereen die zich heeft aangemeld voor onze zwemvereniging Wahoo Swimming de kans krijgt om weer deel te nemen aan onze mooie club.

We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte dank uit te spreken aan iedereen die ons heeft gesteund tijdens deze uitdagende periode. Jullie steun en toewijding hebben ons geholpen om door te gaan en deze nieuwe kans te grijpen.

Dus laten we samen uitkijken naar de heropening van Wahoo Swimming in Andel. We kunnen niet wachten om weer samen te komen, te trainen, te zwemmen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Blijf ons volgen voor meer updates en details over de herstart van onze activiteiten. En vergeet niet om dit geweldige nieuws te delen met vrienden, familie en alle zwemliefhebbers die je kent!

Met sportieve groet,

Het team van Wahoo Swimming