Wedstrijd verslag 22 , 23 , 24 maart Wahoo Swimming

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 17:28

Mooie prestaties bij Minioren Wedstrijd Deel 5 en een Internationale Wedstrijd in België!

Afgelopen zaterdag, tijdens het Minioren Wedstrijd Deel 5, zwommen onze minioren zij aan zij met zwemmers van DWK uit Barneveld, RZC uit Renkum, en De Vrije Slag uit Ede, in het zwembad van Wageningen. Het was een succesvolle dag voor onze zwemmers van Wahoo Swimming uit Gelderland. Ze hebben heel goed gepresteerd, met prachtige persoonlijke records en maar liefst 3 gouden medailles die ze mee naar huis namen.

Grand Prix International de la Ville de Seraing

Maar daar hield het niet op. Onze junior zwemmer, Ilias, nam deel aan een indrukwekkende internationale wedstrijd in België. Met een tas vol medailles en enorme persoonlijke records heeft Ilias laten zien waar hij in uitblinkt: enorm hard zwemmen. Zijn prestaties hebben niet alleen zijn trainers verbaasd, maar ook vele anderen die getuige waren van zijn ongekende talent.

Dit belooft een opwindende wedstrijd te worden tijdens de Nationale Junioren Kampioenschappen in Eindhoven over een paar weken. We zijn enorm trots op al onze zwemmers en kijken uit naar wat de toekomst voor hen in petto heeft!

Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws over Wahoo Swimming Gelderland.