Wuppertal 16 en 17 Maart 24

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 16:46

Op 16 en 17 maart namen de zwemmers van Wahoo Swimming samen met onze Duitse partners deel in het Wedstrijdzwem Sportcentrum van Wuppertal, Duitsland, voor de Bayer Cup. Het werd een weekend van trots en glorie voor ons team, met een ongekend succes dat onze verwachtingen overtrof.

Onze leden hebben zichzelf overtroffen door hun tijden drastisch te verbeteren, en dit heeft geleid tot een indrukwekkende oogst aan medailles. Met maar liefst 5 gouden medailles, 12 zilveren medailles en 11 bronzen medailles keerden we huiswaarts, stralend van trots.

Niet alleen hebben onze ervaren zwemmers uitmuntend gepresteerd, maar ook onze jongere deelnemers hebben zichzelf bewezen. Ze namen deel aan de 50 meter estafette en veroverden een prachtige derde plaats, bekroond met een mooie bokaal. Dit is een mooie prestatie waar we als team enorm trots op zijn.

Trainer Patrick en Heike kijken met tevredenheid terug op deze twee succesvolle dagen. "Hun toewijding en begeleiding hebben ons geholpen om het beste uit onszelf te halen en onze doelen te overtreffen" aldus de zwemmers. Dit weekend zal niet snel vergeten worden en zal dienen als inspiratie voor onze toekomstige prestaties.

We willen ook onze Duitse zwempartners bedanken voor hun gastvrijheid en de kans om deel te nemen aan dit mooie evenement. Het was een ervaring die we koesteren en die ons alleen maar sterker heeft gemaakt als team.

Op naar nieuwe uitdagingen en nog meer zwemsucces  in de toekomst!