Sponsor Cees Idzenga aan het woord.

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 10:18

Beste sportliefhebbers,

Als eigenaar van Weidz Transport BV, wil ik graag een moment nemen om te reflecteren op onze rol als sponsor van Wahoo Swimming. Sinds onze oprichting op 29 december 2005, hebben we ons altijd ingezet om een betrouwbare schakel te zijn tussen scheepseigenaren en opdrachtgevers van transport over water, zowel in de binnenvaart als in de zeevaart.

De naam Weidz Transport komt voort uit een combinatie van mijn achternaam, Idzenga, en die van mijn goede vriend en medeoprichter, wijlen Adri van Weelden. Hoewel Adri helaas niet meer onder ons is sinds de oprichting, blijft hij voor altijd aanwezig als een mentorfiguur, wiens geest en visie ons blijven inspireren.

Onze doelstelling is altijd geweest om een bedrijf te zijn dat staat voor betrouwbaarheid en mogelijkheden, wat tot uiting komt in onze naam. "Wijds en Zijds" staat voor ons voor de overtuiging dat alles mogelijk is, dat er geen grenzen zijn aan wat we kunnen bereiken als we vastberaden zijn en hard werken.

 

Het is dan ook met trots dat we jonge sporters zoals die van Wahoo Swimming steunen. We willen hen inspireren met onze filosofie dat hard werken, vastberadenheid en toewijding alles mogelijk maken. Door hen te steunen, hopen we niet alleen bij te dragen aan hun sportieve succes, maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik ben ervan overtuigd dat door samen te werken en elkaar te ondersteunen, we allemaal kunnen streven naar grootsheid, zowel op het sportveld als daarbuiten. Laten we blijven geloven in de kracht van mogelijkheden en blijven streven naar het beste, zowel voor onszelf als voor degenen om ons heen.

Met vriendelijke groet,

Cees Idzenga Eigenaar, Weidz Transport BV

Bron: Cees Idzenga 

Foto's : Cees idzenga