Zaltbommelse aardbeiendag

Gepubliceerd op 3 juli 2024 om 14:08

Programma Aardbeiendag 2024:

**10:00 uur:**
Ontvangst bij zorgcentrum De Wielewaal in Zaltbommel. De Aardbeienkoningin en de Aardbeienprinses zijn hier te gast en delen aardbeien uit.

**11:00 uur:**
Opening Aardbeiendag 2024 door wethouder Goossens en Gijs van Wijlen, voorzitter streekmarketing Bommelerwaard. Plaats: Waterstraat, Zaltbommel.
De Aardbeiendag en uitdelerij zijn de gehele dag geopend in de Waterstraat.

**12:00 uur:**
De Aardbeienkoningin en prinses brengen een bezoek aan zorgcentrum 't Slot in Gameren. Samen met de bewoners wordt het aardbeientoetje gegeten.

**13:00 uur:**
De Aardbeienkoningin en Aardbeienprinses zijn weer terug in de binnenstad. Clown Aardbei is ook te gast in de binnenstad. Speel mee met het rad van de Bommelerwaardse aardbei. Speel jij rood en win je een aardbeienlekkernij of is het 'helaas pindakaas'?

Raad jij het aantal aardbeien in de bak? Dan maak jij kans op een Waalzinnige ballonvaart.

De Aardbeiendag vindt plaats van 11:00 - 16:00 uur in de Waterstraat. De gehele dag zijn er aardbeien te verkrijgen, te proeven en te beleven.

### Nog meer beleven?

- **Bommel ruimt op:** De ondernemers ruimen deze dag ook hun magazijnen op. Van 10:00 - 17:00 uur is het Bommel ruimt op. Je vindt de aanbiedingen in de kraampjes voor de winkels.
- **Zeemanskorenfestival:** Om 12:00 uur start ook het zeemanskorenfestival in de binnenstad. 12 zeemanskoren uit geheel Nederland treden op 4 verschillende podia in de stad op.

Bron: Beleefzaltbommel.nl