Extra sportief nieuws bericht

Gepubliceerd op 4 juli 2024 om 13:59

Met het einde van het zwemseizoen in zicht hebben we nog wat leuk nieuws te melden bij Zwemvereniging Wahoo Swimming!

Zwemrooster Na de Zomervakantie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het zwemrooster voor na de zomervakantie bekend is. De afgelopen weken heeft het bestuur, samen met onze hoofdtrainer, de afspraken met Optisport weer afgestemd. Dit betekent dat we op woensdag en donderdag weer lekker gaan zwemmen. Ook de 50 meterbad training op dinsdag staat weer op de agenda. Deze training hebben we sinds vorig jaar toegevoegd en het is een groot succes gebleken!

Krachttrainingen Gaan Door

Voor degenen die gebruik maken van onze krachttrainingen: goed nieuws! Deze trainingen gaan ook gewoon weer door zoals jullie gewend zijn.

Zomertraining in Kerkdriel

En voor de fanatiekelingen onder ons die geen genoeg kunnen krijgen van de sport en aan hun summer body willen blijven werken, bieden we de mogelijkheid om de hele zomer door te trainen op de uitgebreide locatie in Kerkdriel.

Zomerse Activiteit: Water Warrior SUP Boarden

In de zomervakantie staat er ook nog een leuke activiteit op de agenda! Om de teamspirit niet kwijt te raken en elkaar echt weer een keer te zien, gaan we Water Warrior SUP boarden ! Dit belooft een geweldige en avontuurlijke dag te worden, vol plezier en teambuilding.

Bommel Week: Laatste Week van de Zomervakantie

Daarnaast willen we jullie informeren over de Bommel Week, die plaatsvindt in de laatste week van de zomervakantie. Dit evenement is een perfecte afsluiting van de zomer, vol met leuke activiteiten en mogelijkheden om samen met je teamgenoten te genieten.

Extra Trainingsuren voor Zwemmers met Sportambities

Samen met onze partners zijn we tot een mooie aanvulling gekomen voor meer zwemtrainingsuren en extra krachttrainingen voor mensen die ambities hebben voor nationale of internationale mogelijkheden. Hiermee kunnen we tot wel 4 uur krachttraining en 14 uur zwemtraining per week aanbieden. Deze trainingen kunnen eventueel nog aangevuld worden met trainingsstages in Oostenrijk, Turkije en Tenerife. Deze extra uren en stages zijn speciaal ontworpen om onze getalenteerde zwemmers de kans te geven om zich verder te ontwikkelen en hun doelen te bereiken.

Internationale Wedstrijden in seizoen 2024-2025

Voor volgend jaar staan er ook weer wedstrijden in Duitsland, België en Oostenrijk op het programma. Misschien gaan we zelfs wel naar een leuk nieuw land toe! We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden en kijken ernaar uit om onze zwemmers op deze internationale podia te zien schitteren.

Blijf onze website en social media kanalen in de gaten houden voor meer updates en details over het nieuwe seizoen en de zomerse activiteiten. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien na de zomer!

Sportieve groeten,

Het Team van Zwemvereniging Wahoo Swimming


Volg ons voor meer updates: