Het zomer rooster komt er aan en ander nieuws

Gepubliceerd op 16 april 2024 om 14:11

🌞🏊‍♂️ Nieuw Zomerrooster & Spannend Sponsornieuws! πŸŒŠπŸŽ‰

Beste zwemliefhebbers,

Het is met groot genoegen dat we ons nieuwe zomerrooster aankondigen bij Wahoo Swimming! Met de zon die straalt en de temperaturen die stijgen, bereiden we ons voor op een zomer vol plezier, uitdagingen en verbetering in het water.

πŸ“… Zomerrooster 2024: Ons zomerrooster staat bol van activiteiten binnen & buiten-trainen , aangepast aan de warmere maanden en ontworpen om zowel beginners als ervaren zwemmers te inspireren en uit te dagen. We hebben voor elk wat wils! Blijf op de hoogte via onze website en sociale media voor het volledige rooster en verdere details.

🎊 Spannend Sponsornieuws Binnenkort!: Maar dat is nog niet alles! Binnenkort hebben we groot nieuws over een nieuwe samenwerking die onze gemeenschap zal verrijken in het zwemmen nog verder zal versterken. We kunnen niet wachten om dit opwindende nieuws met jullie te delen en samen te werken aan een nog stralendere toekomst voor Wahoo Swimming!

Blijf verbonden met onze website en volg ons op sociale media om als eerste op de hoogte te zijn van al het nieuws en updates.

Met enthousiaste groeten,

Het Wahoo Swimming Team