Wahoo Swimming in Belek Turkije

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 11:16

Beste Wahoo Zwemmers en vrienden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat een deel van het Wahoo Zwemteam momenteel in Belek, Turkije, verblijft voor een intensieve 12-daagse trainingsperiode ter voorbereiding op de belangrijkste regionale en nationale wedstrijden van het jaar, die worden gehouden in een 50-meter bad.

Deze trainingsweek omvat een uitgebreid programma dat alle aspecten van onze sport omvat. We zullen niet alleen veel tijd doorbrengen in het zwembad, waar we werken aan onze techniek, uithoudingsvermogen en snelheid, maar we zullen ook onze mentale kracht versterken door middel van speciale mentale trainingen. Daarnaast zullen we ons richten op het opbouwen van kracht en conditie met aangepaste krachttrainingen.

Gezonde voeding is van cruciaal belang voor onze prestaties, daarom ontvangen we deskundig voedingsadvies om ervoor te zorgen dat we optimaal gevoed zijn voor onze trainingen en wedstrijden.

Maar het draait niet alleen om trainen. Teamspirit en samenwerking zijn essentieel voor ons,. Daarom zullen we ook werken aan teambuildingsactiviteiten om onze onderlinge banden te versterken en ons als een hecht team naar de wedstrijden te brengen.

Natuurlijk zullen we ook genieten van de prachtige omgeving van Belek en heerlijk eten om onze batterijen op te laden tussen de trainingssessies door.

We  gaan nu nog even lekker zwemmen hier in Belek en we zien jullie snel weer als we terug zijn!

Met sportieve groet,
Het Wahoo Zwemteam uit Belek