Uitnodiging uit Duitsland !

Gepubliceerd op 30 maart 2024 om 15:09

Speciale Uitnodiging voor Zwemster Elin, 11 jaar, uit Duitsland

Dat Wahoo Swimming al sinds de start vorig jaar juni een Duitse partnervereniging heeft waar ze nauw mee samen werkt is voor vele wel bekend. Echter, de recente opmerkelijke prestaties van de Nederlandse zwemster Elin hebben ook de aandacht getrokken in NRW (Nord Rhein Westfalen), Duitsland. Dit bracht enthousiasme onder de trainers en het bestuur van Wahoo Swimming, die buitengewoon trots zijn op deze prestaties.

Sinds haar aansluiting bij Wahoo heeft de jonge dame aanzienlijke vooruitgang geboekt en haar uiterste best gedaan. Dit werd duidelijk tijdens de Speedo Minioren Jaargang Finales dit jaar in Leiden, waar ze de titel van Nederlands kampioen veroverde op de 100 meter schoolslag. Maar het is niet alleen ons opgevallen; tijdens haar recente wedstrijden heeft ze ook indruk gemaakt in het Duitse Keulen.

Deze prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Onlangs ontving Elin een uitnodiging om deel te nemen aan een bijzondere wedstrijd in Duitsland. Hier zullen de beste zwemmers uit verschillende deelstaten het tegen elkaar opnemen. Bovendien zullen er vergelijkingen worden gemaakt en besproken over de profielen van zwemmers met ambitie.

Het is een eer voor Elin om deze uitnodiging te ontvangen, en het onderstreept haar toewijding en jonge talent in de zwemsport. Wij wensen haar veel succes bij deze bijzondere wedstrijd en kijken uit naar haar verdere successen in de toekomst.

Met sportieve groet,

Trainers en Bestuur van Wahoo Swimming