Wahoo Swimming presteert tijdens de "Winter Club Kampioenschappen 2023" te Andel

Gepubliceerd op 24 december 2023 om 14:22

Wahoo Swimming presteert tijdens de "Winter Club Kampioenschappen 2023" te Andel

Op zaterdag 23 december 2023 vonden de  Winter Club Kampioenschappen plaats in het gezellige zwembad van Andel. De wedstrijd, georganiseerd door de Biesbosch Zwemmers , trok deelnemers van alle leeftijden en niveaus die streden om de felbegeerde titel van Winter Club Kampioen.

De sfeer was opgetogen en de tribune was gevuld met enthousiaste supporters die hun favoriete zwemmers aanmoedigden. Het evenement begon met een feestelijk openingswoord. Tijdens het evenement waren er veel lekkere hapjes en drankjes voor alle zwemmers, begeleiders en bezoekers

De wedstrijd  begon met de masters deelnemers, die vol moed het water indoken voor de eerste afstanden. Het plezier en de opwinding waren duidelijk zichtbaar op de gezichten van de bezoeker, en het publiek moedigde hen luidkeels aan.

Naarmate de wedstrijd vorderde, werd de competitie intenser. Zwemmers van alle leeftijden toonden hun vaardigheden en toewijding aan de sport. De spanning steeg bij elke race en er werden veel persoonlijke records verbroken.

Als afsluiting van de middag waren de familie estafettes, waar teams van de zwemmers samenwerkten om een leuke tijd neer te zetten. Na de estafette was er special voor kerst, een kaarsjes race als waar alle zwemmers aan deelnamen.

Er heerste een vrolijke sfeer waarmee er door onze Elin 2 nieuw Pr's werden gezwommen op de 100 Wisselslag (1:29.49) en op de 50 Vlinderslag een mooie nieuwe tijd van 43:44. Onze zwemmer Ruby zwom twee keer een 3e plaats en 1 keer een mooie 1e plaats. Remco heeft een prachtige Pr op de 100 wisselslag 1:13,02 gehaald en kwam daarmee op de 4e plaats. De 100 Rugcrawl en 50 Vrije slag leverde hem twee keer een eerste plaats op.

Tim zwom 2 nieuwe persoonlijke records: op de 100 Wisselslag en de 100 Vlinder en heeft daarmee een extra limiet voor de Gelderse Kampioenschappen korte baan binnengehaald. Bovendien had hij 1 keer een eerste plaats & 1 keer een tweede plaats in deze wedstrijd. En dan onze Maud die een prachtig persoonlijk Record zwom op de 100 Wisselslag met een verbetering van maar liefst 9 seconden.

De Winter Club Kampioenschappen van 2023 waren niet alleen een sportief succes, maar ook een geweldige gelegenheid voor de zwemverenigingen die gebruik maken van het zwembad in Andel om samen te komen en te genieten van een dag vol gezonde competitie en vriendschap. Het evenement liet zien dat zwemmen niet alleen draait om winnen, maar ook om plezier hebben en het beste uit jezelf halen. Met een warm applaus en voldane gezichten sloot de organisatie een geslaagd 2023 af en keken de deelnemers al uit naar de volgende uitdagingen in het nieuwe jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.