Dankjewel zwemvrienden van Wahoo Swimming

Gepubliceerd op 22 december 2023 om 16:50

Beste vrijwilligers, zwemmers, trainers, officials, sponsoren en zwembadexploitanten van Wahoo Swimming uit de Bommelerwaard,

Namens het  Wahoo Swimming-team willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor jullie toewijding, inzet en steun gedurende het afgelopen jaar. Jullie hebben een enorme bijdrage geleverd aan het succes en de groei van onze zwemvereniging, en we zijn ontzettend dankbaar voor de tijd en energie die jullie hebben geïnvesteerd.

 

Aan de vrijwilligers: Jullie vormen het hart van onze zwemclub. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het coördineren van activiteiten of het bieden van ondersteuning waar nodig, jullie toewijding maakt Wahoo Swimming tot wat het nu is.

 

Aan de zwemmers: Jullie vastberadenheid, doorzettingsvermogen en passie voor de sport inspireren ons allemaal. Jullie streven naar persoonlijke doelen en het vieren van elkaars successen creëert een positieve en stimulerende omgeving.

 

Aan de trainers: Jullie expertise en begeleiding zijn van onschatbare waarde. Door jullie toewijding dragen jullie bij aan de ontwikkeling van onze zwemmers, zowel op sportief als persoonlijk vlak.

 

Aan de officials: Jullie zorgen voor eerlijke competities en een veilige omgeving. Jullie bijdrage waarborgt de integriteit van de sport en draagt bij aan de positieve ervaring van onze zwemmers.

 

Aan de sponsoren: Jullie steun stelt ons in staat om onze doelen te bereiken en de zwemvereniging te versterken. Zonder jullie zou dit alles niet mogelijk zijn.

 

Aan de zwembadexploitanten: Bedankt voor het bieden van een uitstekende faciliteit waarin onze zwemmers kunnen trainen en groeien. Jullie bijdrage aan de zwemsport is van grote waarde.

 

Samen vormen we een geweldige vereniging die gedreven wordt door passie en samenwerking. Laten we samen blijven streven naar groei, succes en plezier in het komende jaar. Nogmaals, hartelijk dank voor jullie bijdrage aan Wahoo Swimming. We wensen jullie allemaal fijne, liefdevolle kerstdagen, een spetterend nieuwjaar en een sportief en bovenal gezond 2024

 

Met sportive groet,

Het Bestuur van Wahoo Swimming, Zaltbommel