NJK Langebaan te Eindhoven 21,22,en 23 juni

Gepubliceerd op 25 juni 2024 om 14:15

Verslag van Wahoo Swimming tijdens de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 in Eindhoven

Op 21, 22 en 23 juni nam zwemmer Ilias namens Wahoo Swimming deel aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 Langebaan in het prestigieuze Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven. Door persoonlijke omstandigheden waren de andere zwemmers van Wahoo helaas niet aanwezig, maar Ilias vertegenwoordigde de vereniging met enorme inzet en succes.

Ilias deed mee aan de meerkamp voor zijn leeftijdscategorie en zwom in totaal tien afstanden:
- Vrije slag:     400 meter, 200 meter, en 100 meter
- Rugcrawl:     200 meter en 100 meter
- Wisselslag:   400 meter en 200 meter
- Schoolslag:   200 meter en 100 meter
- Vlinderslag:   100 meter

Met zijn indrukwekkende tijden op de vrije slag en schoolslag behaalde Ilias de eerste positie in deze disciplines. Zijn toewijding en doorzettingsvermogen werden bekroond met het kampioenschap in het gehele meerkampklassement, waarmee hij zich tot Nederlands kampioen kroonde.

De trainers, het bestuur, mede-zwemmers, vrienden en vrijwilligers van Wahoo Swimming zijn enorm trots op Ilias. Zijn prestaties tijdens het NJK-weekend zijn een inspiratie voor de hele vereniging. Eerder dit jaar liet Ilias ook al van zich horen tijdens de NK korte baan in Den Haag, waar hij Nederlands kampioen werd op de 1500 meter vrije slag.

Met deze fantastische resultaten zet Ilias de prestaties van Wahoo Swimming verder op de kaart en kijken we met vertrouwen en enthousiasme uit naar zijn toekomstige successen.