NJK 2024 Eindhoven

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 11:53

Aankondiging: Wahoo Swimming aan de Start bij de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Langebaan

Dit jaar is een mijlpaal voor Wahoo Swimming, want voor de eerste keer nemen we deel aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Langebaan (NJK). Deze spannende wedstrijd vindt plaats van 21 t/m 23 juni 2024 in het prestigieuze Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.

De NJK, georganiseerd door de KNZB in samenwerking met zwemvereniging Z&PV Nuenen, biedt een podium voor junioren zwemmers om zich te meten op nationaal niveau. Het is een fantastische gelegenheid voor jonge talenten om hun vaardigheden te tonen en zich te meten met de beste zwemmers van Nederland.

Onze Deelnemers

Wahoo Swimming zal starten met vier van onze leden. We zijn enorm trots op deze zwemmers en kijken uit naar hun prestaties tijdens deze nationale wedstrijd.

Wedstrijdinformatie

  • Datum: 21 t/m 23 juni 2024
  • Locatie: Pieter van den Hoogenband Zwemstadion, Eindhoven
  • Organisatie: KNZB in samenwerking met Z&PV Nuenen

Onze zwemmers zijn klaar om te strijden en hun beste prestaties neer te zetten. Dit is een unieke kans voor hen om ervaring op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen in hun zwemcarrière.

Blijf ons volgen voor updates en resultaten van de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Langebaan. We hebben er alle vertrouwen in dat onze zwemmers enorm hun best zullen doen op dit nationale podium. Go Wahoo Swimming!