Vacature zwemtrainer

Gepubliceerd op 30 april 2024 om 15:09

Vacature: Zwemtrainer gezocht bij Wahoo Swimming in Zaltbommel voor het komende seizoen

Wahoo Swimming, een bloeiende zwemvereniging gevestigd in de Bommelerwaard kondigt met trots de vacature aan voor een ervaren zwemtrainer voor het komende seizoen. Door de voortdurende groei van onze zwemvereniging, zijn we op zoek naar een gepassioneerde professional om ons trainers team te versterken en ons te helpen ons streven naar sportiviteit  voort te zetten.

Als enthousiaste zwemsport vereniging uit de Bommelerwaard, heeft Wahoo Swimming al een keurige reputatie opgebouwd voor het bieden van hoogwaardige trainingen en het ontwikkelen van zwemtalent op alle niveaus. Als zwemtrainer speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van onze zwemmers, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en implementeren van trainingsprogramma's die zijn afgestemd op individuele behoeften en doelen.

De ideale kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring als zwemtrainer en heeft ervaring met het werken met diverse leeftijdsgroepen en niveaus. Bezit van relevante certificeringen zoals KNZB Trainer niveau 2 of gelijkwaardig is een vereiste. Daarnaast zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en een gedrevenheid om zwemmers te motiveren en te inspireren essentiële kwaliteiten.

Door de groei van onze zwemvereniging biedt Wahoo Swimming niet alleen een dynamische en uitdagende sportomgeving, maar ook mogelijkheden voor professionele groei en een passende vergoeding op basis van ervaring en kwalificaties.

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun motivatiebrief te sturen naar bestuur@wahooswimming.nl. Let op: alleen sollicitaties die aan de gestelde eisen voldoen, worden in overweging genomen.

Durf deel uit te maken van ons toegewijde team en solliciteer nu voor de positie van zwemtrainer bij Wahoo Swimming in Zaltbommel voor het komende seizoen.