Reina 35 jaar KNZB scheidsrechter

Gepubliceerd op 20 april 2024 om 17:10

Reina van der Wal viert 35-jarig jubileum als scheidsrechter bij Wahoo Swimming

We zijn verheugd om een buitengewone mijlpaal te vieren binnen de zwemvereniging van Wahoo Swimming. Op zaterdag 20 april vierden we het 35-jarig jubileum van Reina van der Wal als scheidsrechter voor de wedstrijdzwemmers van de KNZB bij IJsalon Ijskootje uit Zaltbommel.

Reina van der Wal, een enthousiaste kracht binnen onze club, is al ruim 66 jaar verbonden met het Zaltbommels zwemmen. Haar toewijding en vastberadenheid hebben niet alleen de sport verrijkt, maar hebben ook de zwemgemeenschap samengebracht in tijden van uitdaging.

Als voormalig lid van de Zaltbommelse Reddingsbrigade en later als onderdeel van de fusie tussen Zwem- en Poloclub Excelsior en Zaltbommelse Redings Brigade, heeft Reina talloze hoogtepunten gekend en obstakels overwonnen. Haar vermogen om mensen te verbinden en haar onuitputtelijke energie hebben een blijvende impact gehad op onze zwemwereld.

In een persoonlijke toespraak ter ere van Reina's 35-jarig jubileum, benadrukte een lid van het bestuur van Wahoo Swimming de onschatbare bijdrage van Reina aan onze club. "Reina, jij bent niet alleen een scheidsrechter, maar ook een verbindende kracht, een bron van inspiratie en een geliefde vriend voor velen binnen onze zwemgemeenschap. We zijn ontzettend trots om jouw jubileum te vieren en om jouw bijdrage aan onze club te eren."

Wahoo Swimming bedankt Reina van der Wal voor 35 jaar van passie, doorzettingsvermogen en inspiratie, en kijkt uit naar vele jaren van voortdurende samenwerking en groei.

Namens Wahoo Swimming: gefeliciteerd, Reina, met deze buitengewone mijlpaal!