Zwemster Elin aan het woord

Gepubliceerd op 17 april 2024 om 17:38

Hallo allemaal! Ik ben Elin, een zwemster en trots lid van zwemvereniging Wahoo Swimming uit de Bommelerwaard. Bij Wahoo draait het niet alleen om de trainingen, die overigens altijd leuk en goed zijn, met voldoende afwisseling. Nee, bij ons gaat het om zoveel meer!

We duiken regelmatig in het avontuur door samen deel te nemen aan fantastische zwemwedstrijden. En dat is nog niet alles! Naast onze serieuze zwemmomenten, organiseren ze ook leuke teambuilding uitjes. En geloof me, we gaan niet alleen de diepte in op sportief vlak, maar ook op sociaal gebied. Samen kunnen we lachen, zweten en groeien als team.

Een van de dingen die Wahoo echt bijzonder maakt, is onze bereidheid om de landsgrenzen over te steken. Ja, je hoort het goed! We nemen deel aan wedstrijden in Duitsland, Oostenrijk en België. Dit voegt een extra dimensie toe aan mijn plezier voor zwemmen. Op het startblok staan wordt net iets spannender, wetende dat ik de strijd aanga met zwemmers die we niet zo vaak tegenkomen.

Kortom, bij Wahoo Swimming draait het niet alleen om zwemmen. Het gaat om vriendschap, avontuur, uitdaging en groei. Wil je deel uitmaken van deze geweldige gemeenschap? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan!

 

Groeten Elin

Foto 1 : op het startblok Bregje van Scholl

foto 2 : 1e plaats 100 SS tijdens speedo minioren finale Leiden 2024 P.Hut