Aan de start op 7 april in Oosterhout (NB)

Gepubliceerd op 5 april 2024 om 15:21

Wahoo Swimming zwemmers strijden voor kwalificaties in De Warande

Op 7 april zullen de zwemmers van Wahoo Swimming klaarstaan om deel te nemen aan een limietwedstrijd in het 50-meterzwembad De Warande in Oosterhout. Deze wedstrijd markeert een belangrijk moment voor de zwemmers, omdat ze zich zullen inzetten om kwalificatietijden te behalen voor zowel de regio- als de Nederlandse kampioenschappen.

Elk van hen heeft zijn ogen gericht op het behalen van de benodigde limieten, wat een stempel zal zijn van hun toewijding, doorzettingsvermogen en harde werk in trainingen in de aanloop naar deze wedstrijd.

Wahoo Swimming kijkt uit naar deze wedstrijd als een kans voor hun zwemmers om hun  grenzen te verleggen. Het belooft een dag vol opwinding, vastberadenheid en mogelijk triomf te worden voor de zwemmers die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun doelen te bereiken.

Voor zwemliefhebbers is dit evenement een gelegenheid om getuige te kunnen zijn van de Wahoo Swimming-zwemmers en om hen aan te moedigen terwijl ze zichzelf uitdagen in het water van De Warande.