Veel handige links in een oog opslag

Gepubliceerd op 5 maart 2024 om 15:35

We hebben een pagina samengesteld met handige links die je kunnen helpen bij het vinden van informatie over zwemmen. Of je nu op zoek bent naar zwembaden in de buurt, websites met ranglijsten, andere zwemverenigingen, of leveranciers van zwembenodigdheden, je vindt het allemaal hier.

Op onze pagina vind je links naar verschillende zwembaden waar je kunt zwemmen en trainen. Of je nu op zoek bent naar een binnen- of buitenzwembad, een zwembad met speciale voorzieningen voor kinderen, of een zwembad met extra trainingsfaciliteiten, je kunt hier alle informatie vinden die je nodig hebt.

Daarnaast hebben we links verzameld naar websites met ranglijsten van zwemwedstrijden, zodat je op de hoogte blijft van de prestaties van je favoriete zwemmers en zwemsters. Ook vind je hier links naar andere zwemverenigingen, zodat je kunt zien wat zij te bieden hebben en wellicht kunt deelnemen aan gezamenlijke evenementen of wedstrijden.

 

Neem gerust een kijkje op onze pagina met handige links en laat het ons weten als je nog suggesties hebt voor andere links die we kunnen toevoegen. We hopen dat deze pagina je zal helpen om nog meer plezier te beleven aan het zwemmen!