Sponsor Fast advocatuur aan het woord

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 07:51

Ik ben Satish Toekoen, een gedreven advocaat gespecialiseerd in het civiele recht en het binnenvaartrecht. Onder het civiele recht valt o.a. koop-verkoopgeschillen, geschil met de reparateur/aannemer, consumentengeschillen, geschil met de verzekeraar etc. Tijdens mijn interacties met mensen binnen de nautische sector kwam ik in contact met Patrick Hut, een enthousiaste ondernemer. Via hem ben ik in contact gekomen met de zwemvereniging Wahoo, een zwemvereniging voor de jeugd. Deze ontmoeting bracht mij ertoe om sponsor te worden.

Ik geloof sterk in de kracht van sport als een middel om jongeren te inspireren en te helpen groeien. Mijn reis van de juridische wereld naar de zwembaden weerspiegelt mijn diepe toewijding aan gemeenschappelijke betrokkenheid en jeugdontwikkeling. Het sponsoren van deze zwemvereniging is voor mij niet alleen een juridische daad, maar ook een betrokkenheid bij het creëren van kansen en het bevorderen van een positieve groei voor de jeugd.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om te investeren in de toekomst en daarom ben ik trots om mijn steun te verlenen aan de lokale zwemvereniging Wahoo. Mijn motivatie achter deze steun komt voort uit een diepgeworteld besef van de onschatbare waarde van jeugdontwikkeling en gemeenschappelijke betrokkenheid.

Sport, en met name zwemmen, biedt een unieke set voordelen voor de jeugd. Het gaat niet alleen om een fysieke activiteit; het is een katalysator voor het opbouwen van karakter, discipline en teamwork. Als advocaat begrijp ik dat het ontwikkelen van deze eigenschappen van onschatbare waarde is voor het behalen van succes, zowel in de sport als bij een juridisch beroep.

Zwemmen leert jongeren niet alleen om doelen te stellen, maar ook om toegewijd te werken aan het bereiken daarvan, een vaardigheid die hen in alle facetten van het leven van pas zal komen.

Bovendien biedt zwemmen een platform voor de ontwikkeling van je zelfvertrouwen. Het overwinnen van persoonlijke uitdagingen en het verbeteren van zwemvaardigheden dragen bij aan het opbouwen van een positief zelfbeeld.

Investeren in de potentie van de jeugd, hen aanmoedigen om hun doelen na te streven, de waarden van toewijding, respect en doorzettingsvermogen zijn kenmerken waar ik als persoon achter sta. Bij deze kenmerken sluit Wahoo erg aan en heeft mij daarom gemotiveerd om sponsor van Wahoo te worden.

 

Bron: Foto en tekst van S.Toekoen