De kogel is door de kerk!

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 06:16

De kogel is door de kerk, er is een nieuwe deal met een nieuwe sponsor. Dat kan Patrick Hut hoofdtrainer van Wahoo Swimming melden vanuit heel warm Bangkok in Zuid oost azie, waar hij deze week is voor diverse afspraken waaronder de afspraak met de nieuwe sponsor.

De afgelopen weken zijn voor Wahoo Swimming niet altijd even leuk geweest, Iets wat we helemaal niet kennen als we met elkaar samen aan het trainen zijn of een wedstrijd zwemmen, het enthousiasme spat er eigenlijk altijd vanaf bij de trainers en zwemmers namelijk. Hoe jong het clubje ook is we hebben een heel leuk team van zwemmers & trainers die uit de omgeving van de Bommelerwaard komen maar ook ver daar buiten tot ver over de grens met Duitsland en zelfs Italië, Samen werken, Zwemmen, Kennis delen & innoveren dat is waar onze krachten liggen. Dat doen we samen met de sport universiteit in Keulen en ook met trainers in binnen en buitenland dat is echt een mooie toevoeging. En dan krijgen we het bericht dat ons eigen thuisbad in Kerkdriel sluit en we op zoek moeten naar een nieuwe thuis zwem lokatie! De samenwerking met de partner in Keulen helpt ons enorm in deze lastige periode net voor het Nederlands Jeugd Kampioenschappen en de Nederlandse kampioenschappen korte baan in Den Haag maar das natuurlijk voor onze zwemmer uit de directe omgeving niet ideaal maar met de nieuwe sponsor in onze armen en de ondersteuning van diverse zwembad exploitanten gaan we snel weer een mooie eigen plek vinden.

Hoe die nieuwe sponsor heet, geeft trainer Patrick Hut "vanuit een zwemsport lokatie in het warme Aziatische land" op 17 december prijs tijdens de Nederlandse kampioenschappen van 15-17 december in Den Haag. Wel verklapte hij dat zijn ploeg voor "een mooie periode zekerheid" heeft ". En dat hij zich nooit zorgen heeft gemaakt, ondanks de tegenslag van het sluiten van het thuis bad in Kerkdriel.