VACATURE ZWEMOFFICIAL

Word een Official bij Wahoo Swimming

Als onderdeel van onze toewijding aan de zwemsport en de zwematleten die we ondersteunen, is Wahoo Swimming op zoek naar gepassioneerde individuen om onze pool van officials te versterken.

Waarom Official bij Wahoo worden?

Als official speel je een actieve rol bij het faciliteren van eerlijke en veilige wedstrijden. In plaats van alleen toe te kijken, ben je actief betrokken bij het proces, waardoor je een dieper begrip krijgt van de zwemsport en directe invloed hebt op het succes van de competitie.

Jouw Rol

Als official bij Wahoo Swimming zul je deel uitmaken van een team van toegewijde professionals die erop gericht zijn om elke wedstrijd soepel te laten verlopen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het handhaven van de regels, het beoordelen van prestaties en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving voor alle deelnemers.

Hoe Doe Je Mee?

Als je geïnteresseerd bent om een ​​official te worden bij Wahoo Swimming, neem dan contact op met onze technische commissie voor een intake en opleidingsgesprek. De opleidingen voor zwemofficial worden gegeven door de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond). We verwelkomen enthousiaste individuen van alle achtergronden en ervaringsniveaus om deel uit te maken van ons team.

Doe Mee Met Ons

Ontdek de opwindende wereld van het wedstrijd zwemmen als official bij Wahoo Swimming en draag bij aan de groei en ontwikkeling van de zwemsport. Neem vandaag nog contact met ons op en maak deel uit van onze passie voor de zwemsport.

 

Sportive groet namens het bestuur van Wahoo Swimming uit Zaltbommel